Matoppskrifter

Her finner du spennende matoppskrifter til sunn og god mat

Kategorier

Knekkebrød

Antall porsjoner:
16 knekkebrød
Ingredienser:
1 dl sammalt rug
1 dl havregryn
1 dl havrekli eller firkorn
1 dl solsikkefrø
1 dl sesamfrø
0.5 dl linfrø
0.5 dl knuskakli
1 ts salt
3.5 dl vann
Fremgangsmåte:
Sett stekeovnen på 180 grader.
Bland alle ingrediensene godt i en bolle.
La røren svelle i 5 minutter før den fordeles jevnt på et stekebrett med bakepapir.
Del opp til knekkebrød før steking ved hjelp av et pizzahjul eller en kniv.
Stekes midt i ovnen i ca 45 minutter.
Åpne ovnsdøra hvert 15. minutt for å slippe ut fuktighet.
Etter 45 minutter - ta knekkebrødene ut av ovnen og overfør de til en rist.
Sett risten tilbake i ovnen hvor knekkebrødene tørkes videre på ca 100 grader i ca 30 minutter.
Velbekomme
Send oppskrift
Vanskelighetsgrad
Enkel
Del oppskrift
Legg til på min oppslagstavle
Skriv ut oppskrift