Matoppskrifter

Her finner du spennende matoppskrifter til sunn og god mat

Kategorier

Oksekjøtt med aprikoser

Antall porsjoner:
2
Ingredienser:
2 ts olivenolje
2 løk, skjært i skiver
5 hvitløksfedd, finhakket
1 kanelstang, delt i to
200-250 g oksekjøtt, skjært i biter
2 purreløk, skjært i ringer
4 aprikoser, stenfrie, hakket
2 ts revet appelsinskall
saft fra 2 appelsiner
4 ts ingefærrot, finhakket
salt & pepper
Fremgangsmåte:
Brun løk, hvitløk og kanel i olje i en panne.
Legg i kjøttet og stek videre i ca 5 minutter under omrøring.
Når kjøttet er gjennomstekt, kan du tilsette purre, aprikos, appelsinskall, appelsinsaft og ingefær.
Legg på lokk og stek videre i 8-10 minutter til grønnsakene er møre.
Krydre med salt og pepper etter smak, fjern kanelen og server.
Velbekomme
Send oppskrift
Vanskelighetsgrad
Enkel
Del oppskrift
Legg til på min oppslagstavle
Skriv ut oppskrift