Matoppskrifter

Her finner du spennende matoppskrifter til sunn og god mat

Kategorier

Rask og smakfull lakserett

Antall porsjoner:
2
Ingredienser:
400g laksefilet (uten skinn)
400g asparges
200g cherrytomater
peppermix
koriander

75ml Soyasaus
3 hvitløksfedd
1ss matolje

1stk grov baguett
Fremgangsmåte:
Stek laksen på høy varme i en panne.
Legg hele fileten midt i pannen og krydre den ustekte siden med koriander og peppermix.
Mens den står og koser seg, tar du og kutter aspargesen i ca 2-3cm biter (husk å skjær på skrå pga fibrene i aspargesen), og del cherrytomatene i to.
Når du ser at laksen er stekt halvveis igjennom snur du den og krydrer så den nå ferdigstekte siden med koriander og peppermix.
Nå skal du og legge i aspargesen og cherrytomatene i pannen sammen med laksen.
Mens dette står og koser seg, finhakker du hvitløken og blander det sammen med soyasausen og matoljen. (dette blir som en saus du heller over retten når den er ferdig)

Maten er ferdig når laksen er gjennomstekt, så da er det bare og dandere fint på en tallerken og nyte!
Velbekomme
Send oppskrift
Vanskelighetsgrad
Middels
Del oppskrift
Legg til på min oppslagstavle
Skriv ut oppskrift