Matoppskrifter

Her finner du spennende matoppskrifter til sunn og god mat

Kategorier

Strimlet svinekjøtt med avocadosalat

Antall porsjoner:
2
Ingredienser:
300 g renskåret svinekjøtt i strimler
2 ss olje
salt og pepper
½ stk. hode issalat
2 dl ruccula
1 stk. rødløk i tynne skiver
1 stk. avocado i tynne båter
1 ts sitronsaft
½ dl pinjekjerner

Fremgangsmåte:
Stek kjøttet på sterk varme i olje i ca 2-3 minutter.
Stekes i to omganger.
Smak til med salt og pepper.
Skjær opp salat, ruccula, rødløk og avocado.
Dynk sitronsaft over.
Bland kjøtt og salat sammen, rist pinjekjernene i en panne og strø det på toppen av måltidet.
Velbekomme
Send oppskrift
Vanskelighetsgrad
Enkel
Del oppskrift
Legg til på min oppslagstavle
Skriv ut oppskrift