Matoppskrifter

Her finner du spennende matoppskrifter til sunn og god mat

Kategorier

Torsk på grønnsakseng

Antall porsjoner:
2
Ingredienser:
5 poteter
2 tomater
1 purre
2 ss olje til pensling
½ ts salt
½ ts pepper
400 g renskåret torskefilet
2 ss mykt smør
½ dl grønnsaksbuljong
2 ss kruspersille eller gressløk
Fremgangsmåte:
Skjær potet og tomat i skiver og purreløk i ringer.
Legg det på bakepapir, pensle med olje og dryss på salt og pepper.
Bak grønnsakene i ovnen på 200 grader i ca 5 min, legg på fisken penslet i olje og stek videre til fisken er ferdig bakt.
Smelt smøret, bland inn grønnsakbuljongen og ha i rikelig finklippet gressløk eller kruspersille.
Denne blandingen helles over til slutt.
Velbekomme
Send oppskrift
Vanskelighetsgrad
Enkel
Del oppskrift
Legg til på min oppslagstavle
Skriv ut oppskrift