Oksekjøtt med aprikoser

Porsjoner:
2
Ingredienser:
2 ts olivenolje
2 løk, skjært i skiver
5 hvitløksfedd, finhakket
1 kanelstang, delt i to
200-250 g oksekjøtt, skjært i biter
2 purreløk, skjært i ringer
4 aprikoser, stenfrie, hakket
2 ts revet appelsinskall
saft fra 2 appelsiner
4 ts ingefærrot, finhakket
salt & pepper
Fremgangsmåte:
Brun løk, hvitløk og kanel i olje i en panne.
Legg i kjøttet og stek videre i ca 5 minutter under omrøring.
Når kjøttet er gjennomstekt, kan du tilsette purre, aprikos, appelsinskall, appelsinsaft og ingefær.
Legg på lokk og stek videre i 8-10 minutter til grønnsakene er møre.
Krydre med salt og pepper etter smak, fjern kanelen og server.
Kostplanlegger.no - Gratis kostholdsprogram på nett